Aluepäällikkö


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
16.11.2021
kokoaikainen
Helsinki, Pohjoinen Hesperiankatu

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt energistä ja tuloshakuista ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen nuorekkaaseen julkisen sektorin lääkärirekrytointitiimiimme myynti- ja rekrytointitehtävään Helsingin toimipisteeseen.

Aluepäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, vuokralääkäripalveluiden kuntamyynti, asiakasyhteistyö ja tarjouspyyntöjen valmistelu, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät.

Haettavalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Aluepäälliköllä on aina monta rautaa tulessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ajankäytönhallintaa, itsenäistä työotetta ja kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:

  • Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, esim. KTM tai tradenomi
  • Vähintään yli kolmen vuoden kokemusta myyntitehtävistä
  • Paineensietokykyä
  • Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
  • Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa
  • Mutkatonta suhtautumista puhelimella työskentelyyn

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat. Soittotyö painottuu iltapäiväaikaan, mutta aluepäällikkö osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Pääasiallisesti työskentelet Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteydessä olevassa toimistossamme, työ edellyttää myös vähäisissä määrin matkustamista Etelä-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka ja tulospalkkio. Töiden aloitusta toivotaan tammikuun alkuun tai mahdollisesti jo aiemmin / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Sirpa Kaarnamaa, puh. 040 742 1722. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostilla sirpa.kaarnamaa@mehilainen.fi.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 6.12.2021.

Mehiläisen yli 20 000 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Vuosittain saamme huolehtia yli miljoonasta asiakkaasta yli 500 toimipisteessämme, etelästä pohjoiseen. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!