Aluepäällikkö


Lääkärikeskus Helsinki Töölö, hallinto
1.3.2021
kokoaikainen
Pohjoinen Hesperiankatu 17, 00260 Helsinki

Toimintamme laajentuessa, haemme nyt energistä ja tuloshakuista ALUEPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen nuorekkaaseen julkisen sektorin lääkärirekrytointitiimiimme myynti- ja rekrytointitehtävään Helsingin Töölön toimipisteeseen.

Aluepäällikön tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, vuokralääkäripalveluiden kuntamyynti, asiakasyhteistyö ja tarjouspyyntöjen valmistelu, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät.

Haettavalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Aluepäälliköllä on aina monta rautaa tulessa ja tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä terveydenhuolto- tai kuntasektorilla katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytetään myös:

  • Tehtävää tukevaa koulutustaustaa, esim. KTM tai tradenomi
  • Vähintään yli kolmen vuoden kokemusta myyntitehtävistä
  • Paineensietokykyä
  • Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
  • Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa
  • Mutkatonta suhtautumista puhelimella työskentelyyn

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat, jossa soittotyö painottuu iltapäiväaikaan, mutta aluepäällikkö osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Aluepäällikkö työskentelee pääosan työajastaan Mehiläisen Töölön lääkärikeskuksessa ja työ edellyttää myös vähäisissä määrin matkustamista Etelä-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka ja tulospalkkio. Työt alkavat maaliskuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä.

Lisätietoja työstä antaa myyntipäällikkö Riina Virkamäki, puh. 040 181 6299.