Aluepäällikkö


Mehiläinen
Konsernihallinto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
00100 Pääkaupunkiseutu

Haemme nyt ammattitaitoista

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Suun terveydenhoidon tiimiin.

Tehtävänäsi on myydä Mehiläisen suun terveydenhoidon palveluita sekä rekrytoida hammaslääkäreitä. Vastaat tulosvastuullisesti omasta myyntialueestasi, joka koostuu julkisten terveyspalveluiden tilaaja-asiakkaista. Toimit itsenäisesti nimettyjen hammaslääkäreiden yhteyshenkilönä ja vastaat osittain myös heidän työsuhdeasioistaan.

Työpisteesi sijaitsee Mehiläisen Töölön toimipisteessä. Ensisijaisesti tehtäväkenttäsi sijoittuu Etelä-Suomeen, painopisteenä pääkaupunkiseutu.

Työssäsi vastaat sinulle nimetyistä asiakkuuksista ja uusien asiakkaiden hankkimisesta. Työhösi sisältyy myyntiä, rekrytointia, markkinointia ja HR-asioita. Suunnittelet asiakastapaamiset ja hallitset tarjousten ja sopimusten tekemisen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tavoitteisiin pääset olemalla ahkera, kunnianhimoinen sekä määrätietoinen. Etua sinulle on aikaisemmasta myynti- ja/tai rekrytointityöstä sekä toimialan tuntemuksesta. Puhelin on sinulle toimiva ja luonteva työväline. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä innostavan tiimin työsi tueksi.

Tarjotaksemme asiakkaillemme vain parasta, haluamme myös sinut mukaan menestykseemme!

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 27.9.2020.

Lämpimästi tervetuloa Mehiläiseksi!


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Sanna Hautala p. 040 712 8804 ti 15.9.2020 klo 11.30-13.30 & to 17.9.2020 klo 12-14 sanna.hautala@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 20 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.