Vuorovastaava


Lääkärikeskus Seinäjoki
11.1.2022
kokoaikainen
Seinäjoki, Kauppakatu

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme vuorovastaavaa Seinäjoen kotihoitoon uuteen tiimiin, joka starttaa 1.2.2022 ja 8.2.2022


Meillä Mehiläisen kotihoidossa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Etsimme uuteen aloittavaan yksikköön henkilökuntaa turvaamaan laadukkaasti kotihoidon asiakkaidemme päivittäistä selviytymistä. Takaamme hyvän perehdytyksen, sekä esihenkilöiden tuen.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen. Meillä pääset vaikuttamaan autonomiseen työvuorosuunnitteluun, työ toteutuu pääosin arkityönä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: 31.01.2022 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: Yks. SOS TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: palveluvastaava Liisa Ahonen p. 0447002665, liisa.ahonen@mehilainen.fi ja palvelupäällikkö Marita Jäppinen p. 0401647410, marita.jappinen@mehilainen.fi arkisin klo 8-16 välillä.