Vastuuohjaaja (lähihoitaja) erityisnuorten iltapäivätoimintaan Espooseen, Mehiläinen kotiin tuotettavat vammaispalvelut


Lääkärikeskus Espoo Matinkylä, Terveyskeskus Mehiläinen Matinkylä
16.5.2023
kokoaikainen
Espoo, Piispanportti 10

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme erityisnuorten iltapäivätoiminnan vastuuohjaajaa Espoon Leppävaaraan

Iltapäivätoiminnan asiakkaat ovat erityisnuoria ja arjessa tukea tarvitsevia nuoria. Pääset työssäsi suunnittelemaan ja ohjaamaan hauskaa ja monipuolista iltapäivätoimintaa yhdessä muun tiimin kanssa. Meillä on mukava ja rento työyhteisö, johon on helppo tulla mukaan! Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu muiden ohjaustehtävien lisäksi raportin vastaanotto ja läsnäolojen raportointi, päivittäisten tehtävien organisointi tiimissä ja yhteistyö iltapäivätoiminnan koordinoivan ohjaajan kanssa.

Iltapäivätoiminnan vuorot ovat maanantaista torstaihin klo 15–17 ja perjantaisin klo 13–17. Koulun loma-aikoina järjestämme loma-ajan hoitoa, jolloin vuorot ovat 7.45–16. Toimintaa järjestetään hyvien julkisen liikenteen yhteyksien päässä Ammattiopisto Liven tiloissa Espoon Leppävaarassa, osoitteessa Kiannonkatu 2.

Vastuuohjaajalta edellytämme lähihoitajan tutkintoa. Iltapäivätoiminnan vuoroja on 12 tuntia viikossa. Kokoaikaisen työntekijän muu työaika kohdistuu kotiin tuotettavien vammaispalveluiden hoitajan tehtäviin sekä mahdollisesti iltapäivätoiminnan suunnittelutehtäviin yhdessä iltapäivätoiminnan koordinoivan ohjaajan kanssa. Suunnittelutehtäviä tehdään Mehiläisen toimistolla Töölössä sekä etänä hybridimallimme mukaisesto. Hoitotyö kotiin tuotettavissa vammaispalveluissa painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Asiakkaat ovat usein kehitysvammaisia ja autismin kirjon lapsia ja nuoria.

Työhön perehdytetään hyvin, mutta kehitysvamma-alan kokemus tai tuntemus on eduksi.

Palkkaus: palveluslisistä riippuen 2328,79 e – 2636,6 e. Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokka G22. Lisäksi vastuuohjaajalle maksetaan erillistä tehtäväkohtaista lisää.

Vakituiseen työsuhteeseen kuuluu Mehiläisen monipuoliset ja kattavat henkilöstöedut.

Esimerkkejä Mehiläisen henkilöstöeduista:

  • Mehiläisen omat hammaslääkäri- ja lääkärikeskusten palvelut
  • Edenredin virike-etu (liikunta- ja kulttuurietu)
  • Alennukset yhteistyökumppaneilta esim. LähiTapiola ja Synsam
  • Alennukset vapaa-ajan aktiviteeteista esim. useista liikuntapaikoista
  • Alennuksia hotelliketjuilta ja laivayhtiöiltä

Haethan mukaan pian, sillä rekrytoimme jo hakuajan aikana. Haku päättyy 18.6.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Koordinoiva ohjaaja Taru Tiainen

taru.tiainen@mehilainen.fi

Rekrytointivastaava Eetu Välkkynen

eetu.valkkynen@mehilainen.fi