Työterveyshoitaja


Lääkärikeskus Vantaa Kielotie
12.1.2022
kokoaikainen
Vantaa, Kielotie 7

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uuteen toimipisteeseen Vantaan Tikkurilaan.

Mehiläisessä sinua odottavat mielenkiintoiset asiakkuudet, loistava työyhteisö ja ihan uusi toimitila. Työterveyshoitajana pääset toteuttamaan modernia ja mutkatonta työterveyshuoltoa. Edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä muun tiimin kanssa. Käytössämme on alan voimakkaimmin kehittyvät digitaaliset palvelut työhyvinvoinnin tuloksekkaaseen johtamiseen.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta ja mielellään työterveyshuollon pätevöitymiskoulutusta. Omaat näkemystä työterveyshuollosta ja ymmärrät laadukkaan työterveysyhteistyön merkityksen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen työote sekä positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne työssäsi. Et pelkää uusia haasteita ja olet muutosmyönteinen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja moniammatillisen työyhteisön, suuren konsernin vahvan tuen, edistykselliset työkalut sekä hyvän perehdytyksen.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mari Mäenpää

Puh. 040 537 9027

mari.maenpaa@mehilainen.fi