Työterveyshoitaja


Lääkärikeskus Espoo Leppävaara
15.11.2021
kokoaikainen
Espoo, Hevosenkenkä 3

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Toiminnan kasvaessa haemme työterveyshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan Työelämäpalveluihin.

Espoon Leppävaaran yksikkömme tarjoaa laajasti lääkärikeskuspalveluja, joista työterveys on yksi merkittävä osa. Iloinen ja innostava tiimimme odottaa uutta kollegaa innolla. Leppävaaran yksikössä pääset työskentelemään kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työterveyshoitajan tehtävä.

Työssäsi vastaat oman vastuualueesi yritysten työterveyshuollosta: edistät ja ylläpidät työntekijöiden työ- ja toimintakykyä yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työhön kuuluu työterveyshuoltopainoitteinen sairaanhoito ja sairauspoissaolojen hallinta. Tuloksekas yhteistyö asiakasyritysten sekä heidän työntekijöidensä työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpidossa ovat keskeinen tavoitteemme.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan koulutusta ja tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Eduksi katsotaan työterveyshuollon pätevyys ja kokemus työterveyshuollon sektorilta. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen, aktiviinen ja positiivinen työskentelyote. Toivottavasti olet myös innostunut oman työsi kehittämisestä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko?

Haethan tehtävää meidän rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana, kuitenkin 31.1.2022 mennessä. Teemme valinnan jo aikaisemmin jos sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jaana Moberg, +358 50 365 9384, jaana.moberg@mehilainen.fi