Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja


Terveyskeskus Mehiläinen Jyväskylä Säynätsalo
15.12.2021
kokoaikainen
Jyväskylä, Parviaisentie

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

​​​​​Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme sairaanhoitajaa paikkaan Terveyskeskus Mehiläinen Korpilahti. Työ voi sisältää työskentelyä myös Säynätsalon ja Tikkakosken toimipisteissä.Työsuhde on määräaikainen 26.1.202231.12.2023.

Tutustu sairaanhoitajan työhön Mehiläisessä täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=caD4ly9LZ-E

Työ on arkisin tapahtuvaa sairaanhoitajan työtä perusterveydenhuollon avosairaanhoidon vastaanotolla. Hakijalta toivotaan itsenäistä työotetta sekä joustava asennetta. Myös edeltävä työkokemus avosairaanhoidon puolelta on eduksi. Edellytämme hakijalta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tuija Martiskainen, vastaava sairaanhoitaja, tuija.martiskainen@mehilainen.fi.

Tavoitettavissa parhaiten sähköpostitse. Tarvittaessa puhelimitse parhaiten tipe klo 1416 numerosta 0403523710.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.