Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja


Oma Lääkärisi Tesoma
30.8.2021
kokoaikainen
Tesomankatu 4 A, 33310 Tampere

Oletko taitava SAIRAANHOITAJA/TERVEYDENHOITAJA ja haluat työskennellä innostavassa porukassa, jossa tehdään suurella sydämellä töitä alueen asukkaiden hyvinvoinnin eteen? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Saadaksemme aikaan entistä enemmän terveyshyötyjä asiakkaillemme, haemme kahta sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa äitiysloman sijaisuuteen Tampereen terveyskeskus Mehiläisen Tesoman terveysasemalle.

Työnkuva on monipuolinen ja muuttuva, ja siihen kuuluu terveysaseman eri toimintoja, esim. päivystysvastaanottoa, avovastaanottoa sekä puhelin- ja toimistotyötä. Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, ja työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina.

Tässä työssä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon ja liikuntasaldon, sekä monipuoliset uramahdollisuudet. Olemme joustava työnantaja ja haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Arvostamme asioiden eteenpäin viemistä, ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 4.7.2021 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, ja palkkaamme tekijän heti sopivan löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia hakuaikana, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Vastaava hoitaja Liisa Calonius

0401853472

liisa.calonius@mehilainen.fi