Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja


Oma Lääkärisi Lahti Keskusta
3.5.2021
kokoaikainen
Harjukatu 48, 15140 Lahti

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme sairaanhoitajia / terveydenhoitajia vakituiseen työsuhteeseen Harjun terveys Oy:n Lahden Sote-keskukseen.

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ja Mehiläinen ovat perustaneet yhteisyrityksen tuottamaan Lahden, Kärkölän ja Iitin asukkaille maan parhaita sosiaali- ja terveyskeskuspalveluita vuoden 2021 alusta. Yhteisyritys tuottaa alueen asukkaille perustason avosairaanhoidon, suun terveydenhuollon, fysioterapian ja terveyssosiaalityön palveluita.

Työssäsi teet sairaanhoitajan työtä moniammatillisessa tiimissä Lahden Sote-keskuksessa sekä pääset mukaan kehittämään Päijät-Hämeen perusterveydenhuoltoa ja uudenlaista tapaa tuottaa palveluja. Työhön sisältyy hoidon tarpeen arviointia, etävastaanottoja ja myös hoitajan itsenäisiä vastaanottoja Sote-keskuksessa. Kyseessä on päivätyö, mutta halutessasi voit toimia myös Kiirevastaanotolla, jossa tuotetaan perusterveydenhuollon päivystyspalveluja. Kiirevastaanotolla työ sisältää ilta- ja lauantaivuoroja. Myös määräaikaiseen työsuhteeseen esimerkiksi kesätyöntekijäksi voit laittaa meille hakemuksen.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä kommunikoida englanniksi. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen. Voit siis olla kokenut konkari tai vasta-alkaja. Edellytämme sinulta myös tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.5.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työ alkaa: Kevään aikana

Palkkaus: Terveyspalvelualan TES:n mukainen

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiina Halonen

Johtava hoitaja, Lahden sotekeskus

tiina.halonen@harjunterveys.fi

040 183 7891