Sairaanhoitaja, Mainiokoti Tanhu, Vantaa


Mainiokoti Tanhu
20.11.2021
kokoaikainen
Vantaa, Tanhurinne

Haluatko työskennellä innostavassa ja kehittyvässä työyhteisössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Tanhuun


Tanhussa toimimme hyvässä hengessä, yhteistyössä, toisiamme auttaen ja tukien sekä Mehiläisen Laatulupauksia noudattaen. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa. Arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Olemme joustavia ja kuuntelemme kaikkia.

Koteja talossamme on neljä ja jokaisessa kodissa toimii oma tiiminsä. Autamme kuitenkin kaikkia ja liikumme sujuvasti kodista kotiin tarpeen mukaan. Sairaanhoitajakollegoita talossa on jo kaksi, kolmatta vielä kaipailemme. Sairaanhoitajien työ on pääosin arkipäiviin sijoittuvaa.

Työ koostuu paitsi perushoivatyöhön osallistumisesta, myös mm. verinäytteiden ottamisesta, lääkärinkierroista, apteekkiyhteistyöstä, lääkemuutoksista, lääkehoitosuunnitelman laadintaan osallistumisesta, lähihoitajien ohjaamisesta hoitotyössä jne. Työssäsi pääset tekemään paljon sekä kentällä että toimistossa. Ja koska kehitämme toimintaamme jatkuvasti, otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja kaikkien osaamista.


Sijaitsemme ihan Korson juna-aseman vieressä ja useat bussit kulkevat ohitsemme. Meille pääset helposti siis julkisillakin. Omille autoille löytyy myös autokatospaikka.

Jos et halua sataprosenttista työaikaa, esimerkiksi opintojen tai oman tilanteesi vuoksi, voit silti hakea meille.

Mainiokotilaisena, osana Mehiläistä, saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluummin viimeistään tammikuussa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja työstä antaa:
Yksikönjohtaja Tanja Vahvelainen
Puh. 040 629 0121
tanja.vahvelainen@mehilainen.fi