Sairaanhoitaja, Mainiokoti Emilia ja Arvid, Lohja


Mainiokoti Emilia ja Arvid
16.5.2023
kokoaikainen
Lohja, Helsingiuksentie 54

Sairaanhoitaja, vakituinen, Mainiokoti Emilia ja Arvid, Lohja

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua viihtyisään kotiimme Mainiokoti Emilia ja Arvidiin!

Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Emilia ja Arvidiin, Lohjan Virkkalaan.

Mainiokoti Emilia ja Arvidissa työntekijät toteuttavat ikäihmisten arkea asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Meillä järjestetään monipuolista toimintaa ja otamme osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi mielellämme mukaan viikko-ohjelman suunnitteluun. Työyhteisömme on keskusteleva, joukkuehenkinen ja positiivinen.

Sairaanhoitajan työ koostuu paitsi perushoivatyöhön osallistumisesta, myös mm. lääkärinkierroista, apteekkiyhteistyöstä, lääkemuutoksista, lääkehoitosuunnitelman laadintaan osallistumisesta, näytteiden otosta, lähihoitajien ohjaamisesta hoitotyössä jne. Toimit tiimissä vastuusairaanhoitajana ja pidät mm. tiimipalaverit omassa tiimissäsi.

Työsuhde on vakituinen. Saat itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Työvuorosuunnittelu toteutetaan työntekijöiden toiveiden mukaisesti. Työ on 2- vuorotyötä, halutessasi mahdollisuus arkiaamupainotteiseen työhön.

Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n palkkaluokan G22D mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Sanna Sisto

0505922301 (arkisin klo 8-16)

sanna.sisto@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!