sairaanhoitaja


Länsi-Pohjan keskussairaala
14.1.2022
kokoaikainen
Kemi, Kauppakatu

​​​​​Oletko raudanluja ammattilainen, joka pystyy työskentelemään tiimissä paineen alla? Omaat ammatillista intohimoa, haluat kehittää työtäsi ja työssäsi on mukana myös inhimillinen, asiakaslähtöinen ote.

Jos vastasit myöntävästi yllä oleviin niin olet meidän hakemamme työntekijä.

Haemme osaavaa päivystystyöstä, tehohoidosta tai vuodeosastoista kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen varahenkilöksi

Mehiläinen Länsi-Pohjan henkilöstöpankki on talon sisäinen sijaisyksikkö. Varahenkilön työ on paikata äkillisiä poissaoloja eri yksiköissä painottuen akuuttiklinikalle.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tehtävässä tarvitaan kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa ja hyviä tiimityötaitoja. Aiempi kokemus varahenkilön työstä, päivystystyöstä, tehohoidosta tai vuodeosastoilta katsotaan eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen. Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, ja työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Tiimimme on iloinen, nuorekas ja puhallamme yhteen hiileen. Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.

Hae tehtävää 30.1.2022 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Henkilöstökoordinaattori Mari Yliherva, p. 0406608895 tai sähköposti: mari.yliherva@mehilainen.fi

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia –meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Elämä tehtävänä - Sairaanhoitaja - YouTube