Sairaanhoitaja


Kotipalvelut Mehiläinen, Vammaispalvelut
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
20760 Kaarina

Ovatko vammaispalvelut lähellä sinun sydäntäsi? Oletko lähihoitaja ja viittomakielen osaaja tai olisit halukas oppimaan viittomaan? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA tai ALAN OPISKELIJAA runkosopimuksella työsuhteeseen Kaarinaan, vammaisen kouluikäisen asiakkaan luokse kolmena-viitenä päivänä viikossa iltavuoroihin sekä mahdollisesti aamuvuoroihin satunnaisesti. Työsuhde on mahdollista vakinaistaa. Asiakkaalla on äidinkielenään viitottu suomen kieli, joten viittomakielen osaaminen katsotaan hyödyksi. Lapsella on trakeostooma ja gastrostooma sekä imulaite käytössä, joten kokemus näistä katsotaan hakijan eduksi.

Odotamme hakijoilta lähi-, perus- tai kehitysvammaistenhoitajan koulutusta. Myös opiskelijat otetaan huomioon. Toivomme asiakaslähtöistä asennetta sekä halukkuutta sitoutua pidempiaikaiseen hoitosuhteeseen. Meillä on mahdollista tehdä monipuolista työtä, joten pääset halutessasi työskentelemään vammaisten, vanhusten kuin lasten parissa muissa palveluissamme. Tarjoamme alan opiskelijoille myös mahdollisuutta urapolkuun. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta sekä LOVe-suorituksia. Näiden tekeminen onnistuu kauttamme.

Lähetä hakemus Kotipalvelu Mehiläiseen ja liity kasvavaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten joukkoomme!


Lisätiedot

Palvelukoordinaattori Petra Malin 040 161 6635 petra.malin@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.