Sairaanhoitaja


Julkiset terveyspalvelut ja ulkoistukset
Julkiset terveyspalvelut ja ulkoistukset
Mahdollisimman pian
Yksityisen terveyspalvelualan TES, VR 4
Keinontie 12, 92500 Siikalatva

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme SAIRAANHOITAJAA Siikalatvalle terveyskeskuksen vastaanotolle määräaikaiseen sijaisuuteen 1-6 kuukauden ajaksi.

Meillä Siikalatvan terveyskeskuksessa potilaat pyritään hoitamaan kokonaisvaltaisesti ja asiakaslähtöisyys on toimintamme lähtökohta. Työ meillä on monipuolista ja itsenäistä. Työ on päivätyötä, pääsääntöisesti arkisin.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja olet innostunut vastaanotto- ja päivystystyöstä. Olet luotettava, joustava ja omaat positiivisen mielen ja asenteen työhön. Pystyt itsenäiseen vastaanottotyöhön ja hallitset pitkäaikaissairaan vastaanottotyön haasteita, mutta myös päivystysluonteisen työn.

Tiimissämme viihtyy henkilö, jolla on hyvä paineensietokyky, hyvät kliiniset taidot sekä keskeneräisyyden sietokykyä. Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja osaat priorisoida kiireenkin keskellä. Käden taidot sinulla on hyvät ja lääkehoidon osaaminen on sinulla hallussa. Sähköiset ja sujuvat prosessit ovat sinulle tuttuja ja haluat olla mukana näiden prosessien kehittämisessä ja jalkauttamisessa. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 1.11.2020 mennessä. Sijaisuus voidaan täyttää hakuaikana sopivan hakijan löytyessä. Odotamme jo yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Tiina Halonen tiina.halonen@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.