Sairaanhoitaja


Perusterveydenhuolto
Julkiset terveyspalvelut ja ulkoistukset
Mahdollisimman pian
Yksityisen terveyspalvelualan TES
Piispanportti 10 A, 3krs., 02200 Espoo

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme SAIRAANHOITAJAA / TERVEYDENHOITAJAA / KÄTILÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä Oma Lääkärisi Matinkylässä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa positiivinen asenne työntekoon - töissä saa olla hauskaa!

"Työ Mehiläisessä on monipuolista ja antoisaa. Voin vaikuttaa itse myös paljon työtehtävieni suoritustapaan. Työnantaja on tarvittaessa joustava ja antaa erittäin paljon vastuuta!" - Kaisa, sairaanhoitaja

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme. Tiimissämme viihtyy henkilö, jolla on hyvä paineensietokyky, hyvät kliiniset taidot sekä keskeneräisyyden sietokykyä. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistän 27.9.20 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://espoo.omalaakarisi.fi/toimipisteet/matinkyla/


Lisätiedot

Anna Mannström Vastaava hoitaja anna.mannstrom@omalaakarisi.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.