HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Sairaanhoitaja


Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskus
Lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
Näsin koulukatu 2, 06100 Porvoo

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskukseen.

Tutustu sairaanhoitajan työhön Mehiläisessä täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=caD4ly9LZ-E

Työssäsi teet monipuolista asiakaspalvelutyötä. Tehtäviisi kuuluvat mm. ajanvaraus- ja reseptityö, lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä sekä sairaanhoitajan itsenäisesti tekemät toimenpiteet, kuten haavahoidot, rokotukset ja korvahuuhtelut. Allergia- ja astmahoitojen osaaminen katsotaan eduksi.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja sekä sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky kommunikoida myös ruotsiksi. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisenä saat ison yönantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 13.8 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!


Lisätiedot

Palvelupäällikkö Katja Harinen puh. 040 568 8345 katja.harinen@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.