HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Sairaanhoitaja


Hoivapalvelut mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille, Ykköskoti Tiltu
Hoivapalvelut mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille
1.9.2020 / Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
Rautatienkatu 18, 47400 Iitti

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen rentoon tiimiimme.

Meillä Ykköskoti Tiltussa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa reipashenkisyys ja rentous. Kehitämme ahkerasti työskentelymuotoja sekä kuntouttavan työn sisältöä. Tähän työskentelyyn haluamme sinut mukaan.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja haluat tehdä kanssamme monipuolista hoitotyötä sairaanhoidollisena asiantuntijana. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveys-, vammais- tai päihdetyöhön. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.8.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://mielenterveyskuntoutus.mehilainen.fi/ykkoskoti-tiltu


Lisätiedot

Kari-Matti Lehtonen kari-matti.lehtonen@mehilainen.fi 040 610 3767

Yksikön tiedot

Ykköskoti Tiltu tarjoaa mielenterveyskuntoutujille palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista. Rekrytoitavan sairaanhoitajan työpanos kohdistuu pääosin palveluasumiseen. Palveluasumisessa sairaanhoitajan työ koostuu asukkaiden arjen ohjaamisesta, lääkehoidon toteuttamisesta, psykiatrisen ja somaattisen hoidon vastuusta, toiminnallisten ja hoidollisten ryhmien ohjaamisesta sekä kaikkien näiden alueiden kehittämisestä. Työ on monipuolista, kiinnostavaa ja antoisaa. Palveluasumisen tiimiin kuuluu sairaanhoitajan lisäksi kaksi lähihoitajaa sekä sosionomi.

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.