Resurssiohjaaja


Familar Ylöjärvi
24.11.2021
kokoaikainen
Vuorentausta, Tornitie
Nokia, Luhtatie

Haluatko työskennellä monipuolisesti Familarissa?

Haemme joukkoomme ohjaajaa uudenlaiseen rooliin resurssiohjaajaksi

Haemme vakituista resurssiohjaajaa Pirkanmaan alueelle, Familar Oy:n palveluihin. Pirkanmaalla toimii Familarin kolme sijaishuollon yksikköä, avo-/tukiasumispalvelut sekä perhehoidon palvelut. Työn pääpaino tulee olemaan Nokian ja Ylöjärven erityisyksiköissä.

Saraste Nokia on 14-paikkainen lastensuojelun ympärivuorokautista, tehostettua hoitoa antava yksikkö 1018-vuotiaille varhaislapsuuden kiintymyssuhdehäiriöistä tai muista lapsuuden traumoista kärsiville lapsille ja nuorille. Asuinyksikkö Satamassa lapset ovat iältään nuorempia ja aikuisen vahvaa tukea tarvitsevia ja asuinyksikkö Majakassa puolestaan lapset ovat iältään vanhempia ja valmiita itsenäisempään toimintaa. Familar Ylöjärvi tarjoaa monipuolisia ja yksilöllisiä palveluja 1018-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yksikössä on kaksi 7-paikkaista asuinyksikköä: Mahku, joka on keskittynyt neuropsykiatriseen kuntoutukseen sekä Sauma, joka vastaa psykiatrisesti oireilevien lasten ja nuorten haasteisiin.

Resurssiohjaajana toimit vakituisten työntekijöidemme kanssa omassa vuorossasi toiminnallisena ja vastuullisena aikuisena. Haemme nyt sosiaali- tai terveydenhuoltoalan perustutkinnon suorittanutta henkilöä ohjaajaksi vakituiseen resurssiohjaajan työsuhteeseen. Työ antaa mahdollisuuden monipuoliselle ja vaihtelevalle arjelle.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Tarjoamme vakituisessa työsuhteessa olevalle:

  • Kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset, koulutus- ja kehitysmyönteisyyden sekä työnohjauksen.
  • Ammatillisen kasvun ja etenemisen mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa.
  • Toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta.
  • Liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7. - Yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista.
  • Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti + tehtäväkohtainen lisä resurssiohjaajan tehtävään. Laita hakemusta tulemaan! Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä!

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksen resurssiohjaajan tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 10.12.2021 mennessä. Paikka täytetään kuitenkin sopivan henkilön löydyttyä.

Resurssiohjaajan työstä lisätietoja antaa palvelujohtaja Piia Särkilampi, 040 824 2783 tai piia.sarkilampi@familar.fi