Palveluneuvoja


Lääkärikeskus Joensuu
15.5.2023
kokoaikainen
Joensuu, Rantakatu

Haluatko olla mukana yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä, jossa asiakkaiden kokonaisvaltainen auttaminen ja palveleminen on sydämen asia? Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Toiminnan kasvaessa haemme palveluneuvojia Mehiläisen Lääkärikeskukseen Joensuuhun.

Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen. Meillä työn tekeminen saa olla innostavaa ja huumori värittää työpäiviä.

Saatat olla uusi tiimimme jäsen, jos sinulla on lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutus sekä aktiivinen ja positiivinen asenne työntekoon. Haemme joukkoomme vakituista palveluneuvojaa sekä osa-aikaisia palveluneuvojia. Toivomme, että sinulla on kykyä toimia kiireisessäkin työssä tuottaen Mehiläisen asiakkaille jokaisessa kohtaamisessa odotukset ylittävää asiakaskokemusta. Toivomme, että pystyt työskentelemään sujuvasti suomeksi ja englanniksi, venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta tehtävään.

Asiakaskohtaamisissamme korostuvat hoidon tarpeen kartoitus, neuvonta ja ohjaus oikealle terveysalan asiantuntijalle. Pääset käyttämään koulutustasi ja ammattitaitoasi monipuolisesti. Työ on asiakaspalvelutyötä, jossa käytetään useita eri tietojärjestelmiä, joten hyvillä tietotekniikkataidoilla pääset nopeasti työhön kiinni. Työhön kuuluvat myös toimenpiteissä avustaminen, erilaiset hoitajan toimenpiteet sekä lääkärikeskuksen vastaanoton vaihtelevat työtehtävät. Tehtävänkuva on siis monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä yksityisen terveydenhuollon eri palvelukokonaisuuksien asiantuntijaksi. Aikaisempi kokemus yksityisen lääkärikeskuksen vastaanottotyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista ja arvostetaan niin osaamista kuin myönteistä asennetta. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti.

Tällä hetkellä työ painottuu maanantaista perjantaihin klo 7-20 ajalle, mutta meillä tehdään myös viikonloppuvuoroja.

Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan, kun sopiva hakija löytyy.

Palkkaus: YSTESn mukainen.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.6.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tiimiesihenkilö Veera Happonen, 040 194 7943, veera.happonen@mehilainen.fi