Ohjaajan sijaisuuksia


Familar Saraste Vilppula
15.1.2021
osa-aikainen
Sammallammintie 661, 35700 Vilppula

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme ohjaajan sijaisia, Familar Oy, Saraste Vilppula 

Saraste Vilppula on kodinomainen pieni lastensuojelun erityisyksikkö luonnon kauniilla paikalla Mänttä-Vilppulassa Pirkanmaan ja Keski-Suomen kulmalla n. 90 kilometrin päässä sekä Tampereelta että Jyväskylästä.

Saraste Vilppula on 7-paikkainen lastensuojelun erityisyksikkö, joka on erikoistunut psyykkisistä ja neurologisista ongelmista kärsivien 10-18 vuotiaiden lasten ja nuorten hoitoon sekä kasvatukseen.

Haemme työntekijöitä lyhyisiin ohjaajan sijaisuuksiin (keikkatyö).

Koulutusvaatimuksena sosiaalipuolen, terveydenhuollon tai nuorisotyön koulutus. Myös opiskelijat huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta  

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mika Salminen, 040-7288166, mika.salminen@familar.fi