Ohjaaja


Familar Peiponpesä
14.10.2021
kokoaikainen
Harjukuja 3 A Ja B, 05840 Hyvinkää

Haemme nyt tiimiimme sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinnon suorittanutta työntekijää ohjaajaksi lastensuojeluyksikkö Peiponpesään Hyvinkäälle, Familar Oy

Peiponpesä on vaativan laitoshoidon yksikkö psykiatrisesti oireileville lapsille Hyvinkäällä. Yksikössä on kolme seitsemänpaikkaista osastoa. Peiponpesään sijoitetaan 717-vuotiaita lapsia, joilla on psykiatrista tai neuropsykiatrista oireilua, kehitysviivästymä, lievä kehitysvamma tai muuta erityistä tukea vaativaa oireilua. Työskentelemme tiiviisti lapsen läheisten sekä verkoston kanssa yhteiseen päämäärään pääsemiseksi.

Peiponpesän toiminnan viitekehys on voimavara- ja ratkaisukeskeisyys. Lisäksi toiminnassa on piirteitä positiivisesta psykologiasta. Peiponpesän tavoitteena on luoda suhde lapseen ja perheeseen sekä tuoda arkeen toivon näkökulmaa eteenpäin vieväksi voimaksi. Omaohjaaja suhteissa työskentelemme yhdessä ratkaisu- ja voimavarakeskeisellä työotteella. Ilo ja luonnossa liikkuminen on tärkeä osa arkea. Mikäli koet näiden työskentelytapojen sopivan sinulle, saatat olla etsimämme uusi Peiponpesäläinen.

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tarjoamme:

  • kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden
  • ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
  • toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
  • yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista
  • palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti


Yksikkömme ohjaajan sanoin: "Tervetuloa mukavaan tiimiin, jossa kahta samanlaista työpäivää ei ole. Pääset kehittymään sekä kehittämään työtä yhdessä tiimimme kanssa. Arki struktuureista huolimatta on monipuolista ja vaihtelevaa."

Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian rekrytointijärjestelmämme kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa: Toni Latvala, yksikönjohtaja, 044 0881 674, toni.latvala@familar.fi