Ohjaaja


Familar Palmukoti Vantaa
14.6.2021
kokoaikainen
Kanneltie 8 V 158, 00750 Helsinki

Kaipaamme meille sitä viimeistä palaa, että pääsemme viettämään tyky-päivää yhdessä. Tule meille töihin, jos olet lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja!

Haemme ohjaajaa lastensuojeluyksikkö Palmukoti Kannelmäkeen, Familar Oy

Palmukoti Kannelmäki on 7-paikkainen kodinomainen sijaishuollon perusyksikkö Helsingissä. Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä juna-aseman vieressä. Lapsemme ovat eri ikäisiä, tällä hetkellä 8-17 -vuotiaita, ja sijoitukset ovat usein pitkäaikaisia. Työryhmämme tekee työtä aidosti sydämellään lujana, mutta lempeästi. Uskomme säännöllisen ja suunnitelmallisen arjen voimaan ja lapsi nähdään yksilönä, jota kannustetaan pienestäkin onnistumisesta.

Työ on välillä hyvin vaativaa ja raskasta, mutta yhdessä haluamme tarjota lapsille parhaan mahdollisen hoivan. Työmme taustalla on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen ajattelu. Olemme huumorintajuinen ja työhönsä sitoutunut ryhmä ammattilaisia, silti hirmu hauskoja. Ainakin omasta mielestämme. Perehdytämme sinua sinnikkäästi talon tavoille ja vuorotoiveiden kanssa olemme joustavia, vaikkakin työ on iltapainotteista.

PS. Meillä on hyvää ruokaa, sitä parempaa, mitä teet!

Työsuhde on vakituinen ja palkkaus yksityisen sosiaalialan TES:in mukainen. Palkkaamme työntekijän heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönjohtaja Riitta Sederholm

riitta.sederholm@familar.fi

044 276 9754 (arkisin klo 10-14)