Ohjaaja


Omakoti Jokipuisto
26.7.2021
kokoaikainen
Mikkolantie 20, 00640 Helsinki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme ohjaajaa / lähihoitajaa Onnikoti Jokipuistoon


Meillä Onnikoti Jokipuistossa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa huumori ja yhdessä tekemisen meininki. Onnikoti Jokipuisto tarjoaa 14 asukkaalle tehostettua palveluasumista kahdessa ryhmäkodissa ja palveluasumista 7 asukkaalle, omiin yksiöihin. Sijaitsemme Helsingin Oulunkylässä, hyvien kulkuyhteyksin varrella.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten haemme tiimiimme vahvistukseksi positiivisesti asioihin suhtautuvaa ja oma-aloitteista henkilöä. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi kehitysvammaisten ja autisminkirjon aikuisten kanssa tehtävään työhön. Työ on 3-vuorotyötä tai työvuorot voivat olla halutessasi yövuoro painotteisia.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän Onnikoti Jokipuistossa. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaamme elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

  • Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

  • Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

  • Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

  • Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

  • Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 22.6.2021mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanna Misukka, yksikönjohtaja

0401427570

sanna.misukka@onnikodit.fi