Ohjaaja


Provesta Kotisatama
10.5.2021
osa-aikainen
Itkonniemenkatu 4B D 111, 70500 Kuopio

Hoiva Mehiläinen pitää sisällään yli 200 toimintayksikköä ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaisille. Provesta on Hoiva Mehiläisen palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavalliseen asuinympäristöön.

Haemme kesälomasijaisia ja keikkalaisia Kuopiossa sijaitsevaan Kotisataman toimintayksikköömme mielenterveyskuntoutujien asumisen palveluihin.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että sinulla on kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaista.

Ohjaajan työ on asiakkaiden kokonaisvaltaista arjen ohjausta ja elämän tukemista asiakkaan omassa kodissa, yksikön yhteisissä tiloissa ja asioinneissa yksikön ulkopuolella. Työ sisältää lääkehoidon toteuttamista, minkä vuoksi hakijalla tulee olla lääkehoidon koulutus suoritettuna. Ohjaustehtävät keittiössä edellyttävät hygieniapassia. Ajokortti on tehtävässä eduksi. Työ yksikössä on kaksivuorotyötä.

Työtehtävässä tarvitaan hyviä organisointitaitoja, asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta sekä kuntouttavaa ja aktiivista työotetta. Toivomme, että olet innokas, iloinen ja ammattitaitoinen kuntoutuksen ammattilainen, jolle tarjoamme nykyaikaisen, monipuolisen ja kehittyvän työympäristön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.52021, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Marjo Savolainen

marjo.savolainen@mehilainen.fi

050 3460310