Ohjaaja


Familar Kotopelto
1.5.2021
kokoaikainen
Siippoontie 303, 01940 Palojoki

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme 2 ohjaajaa kesätyöntekijäksi Familarin lastensuojeluyksikkö Nuortenkoti Kotopeltoon vaativaan lastensuojelutyöhön.


Kotopelto on vaativan laitoshoidon yksikkö, joka tarjoaa sijaishuollon palveluja yli 13-vuotiaille lapsille. Yksikössä on kaksi kotiryhmää, toisessa kuusi ja toisessa seitsemän asiakaspaikkaa. Sijoitettavalla lapsella voi olla erilaisia käytöksen häiriöitä, jotka johtuvat esim. neuropsykiatrisista, psykiatrisista tai autismikirjon diagnooseista tai suurista haasteista lapsen arjen hallinnassa. Yksikön toiminta on suunnitelmallista ja tavoitteellista sijaishuoltoa, jossa korostuu ohjaajan ja lapsen välinen dialoginen vuorovaikutussuhde sekä tulevaisuuteen suuntaaminen lapsen vahvuuksien ja voimavarojen kautta. Mikäli koet näiden työskentelytapojen sopivan sinulle, saatat olla etsimämme uusi Kotopeltolainen!

Odotamme hakijoilta sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tai perustutkintoa.

Tarjoamme
- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden
- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa
- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta
- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7
- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista
- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja.

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian rekrytointijärjestelmämme kautta.