Ohjaaja


Familar Pihapolku
8.1.2021
kokoaikainen
Pihapolku 3, 47400 Kausala

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme ohjaajaa lastensuojeluyksikkö Pihapolkuun, Familar Oy 

Familar Pihapolku on toiminut uusissa toimitiloissa Kausalassa marraskuusta 2019 lähtien. Yksikön yhteydessä toimii kunnan koulutoimen ylläpitämä pienryhmä. Pihapolku on 14-paikkainen erityisyksikkö 10-18 -vuotiaille nuorille. Pihapolussa on kaksi 7-paikkaista osastoa. Yksikössä tuotetaan sijaishuollon palvelua huostaanotetuille, kiireellisesti sijoitetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille nuorille. Pihapolku tarjoaa hoitoa ja tukea psyykkisesti oireileville nuorille.

Familar Pihapolun hoidollinen viitekehys pohjautuu kiintymyssuhdeteoriaan. Toimintamme perustuu kuntouttavaan arkeen ja omaohjaajatyöskentelyyn, jossa aikuinen tarjoaa lapselle turvallisen ja välittävän ihmissuhteen. Omaohjaajuuden lisäksi työ sisältää vahvaa tiimityötä, jonka tavoitteena on tarjota jokaiselle asiakkaallemme yksilöllinen hoito. Strukturoidun arjen lisäksi omaohjaajatyö tulee olemaan tiivistä ja tavoitteellista.

Työskentelyn lähtökohtana on läpinäkyvyys ja osallisuus. Hoitoa suunnitellaan yhdessä lasten ja perheiden kanssa. Asiakaskokemusta mitataan vuosittain ja palaute käsitellään ja työstetään sekä nuorten että työryhmän kanssa. 

Mikäli koet näiden työskentelytapojen sopivan sinulle, saatat olla etsimämme uusi ammattilainen Pihapolussa! 
 

Haemme nyt sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tai perustutkinnon omaavaa henkilöä ohjaajaksi vakituiseen työsuhteeseen. 

Ohjaajana meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta, luotettavana omaohjaajana ja kasvatusvastuullisena aikuisena yhteistyössä lapsen vanhempien ja muun verkoston kanssa. Mikäli Sinulla on osaamista lastensuojelu- tai mielenterveystyöstä, lisäämme ison plussan nimesi perään. Joukkueessamme viihtyy oma-aloitteinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote 

Tarjoamme   

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden  

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa  

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta  

- liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7  

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista  

- palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti  

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 27.1.2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Yksikön johtaja Tiina Voutilainen

p. 0400 306 415

tiina.voutilainen@familar.fi