Ohjaaja


Hoivapalvelut, Ykköskoti Hannula & Merivirta
Hoivapalvelut mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Hannuntie 6, 02360 Espoo

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme OHJAAJAA keikkatyöhön Ykköskoti Hannulaan ja Ykköskoti Merivirtaan Espooseen. Ykköskoti Hannula ja Merivirta tarjoavat kuntouttavaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Kotimme soveltuu eri-ikäisille mielenterveyskuntoutujille, jotka hyötyvät aktiivisista kuntouttavista toimista.

Meillä Ykköskoti Hannulassa ja Merivirrassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme toimii yhteistyössä ja kaikkia kunnioittaen. Työskentelemme kuntouttavalla työotteella yhdessä kuntoutujien kanssa. Työpäivään kuuluu asiakkaiden ohjaus, yhdessä tekeminen, asiointia. Työpäivät alkavat asiakkaiden kanssa yhteisellä aamupalalla, jonka jälkeen aamukokouksessa suunnittelemme ja käymme läpi päivän ohjelmaa. Osa asiakkaista käy työtoiminnassa ja osa koulussa.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai alan opiskelija. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveys- ja päihdetyöhön. Työ on 2-vuorotyötä. Ohjaajat ovat paikalla klo 7-21.00.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 15.12.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Ykköskoti Hannula, https://mielenterveyskuntoutus.mehilainen.fi/palvelukodit/ykkoskoti-hannula
Ykköskoti Merivirta, https://mielenterveyskuntoutus.mehilainen.fi/palvelukodit/ykkoskoti-merivirta


Lisätiedot

Katja Kairenius 040 6301 452 klo 9-15 katja.kairenius@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Ykköskoti Hannula ja Ykköskoti Merivirta tarjoavat palveluasumista eri-ikäisille mielenterveyskuntoutujille.

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100 vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.