Lähihoitajia Mainiokoti Isolahteen


Mainiokoti Isolahti
15.9.2021
kokoaikainen
Huvilatie 2, 65230 Vaasa

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Isolahteen, Vaasaan.

Mainiokoti Isolahti sijaitsee Isolahden uimarannan vieressä, jossa kaunis luonto ympäröi meitä. Tarjoamme yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille tehostetun asumispalvelun asukkaille. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Työ on 3-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläinen-konsernia. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästä yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Lähetäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 7.11.2021.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää.

Yksikönjohtaja Anna-Maija Vuorela

anna-maija.vuorela@mainiokodit.fi

Puh. 040 455 6901

Tavoitettavissa arkisin klo 816.

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-isolahti