Lähihoitajia keikkatyöhön ja pidempiin sijaisuuksiin Tampereen seudulle


Tampereen toimisto
25.11.2021
osa-aikainen
Tampere, Finlaysoninkatu

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista.

Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme nyt hoitotyön rautaisia ammattilaisia keikkatyöhön ja sijaisuuksiin Tampereen seudulle

Oletko haaveillut vapaammasta työelämästä sekä kilpailukykyisestä palkkauksesta? Kaipaatko tasapainoa työelämän ja vapaa-ajan välille?

Mehiläisen hoitajavuokrauksessa pääset itse vaikuttamaan missä ja miten paljon teet työtä! Tule meille ja laaditaan yhdessä juuri sinun elämäntilanteesi huomioiva työnkuva ja sopimusmuoto.


Tarjolla on keikkavuoroja ja pidempiaikaisia sijaisuuksia yhteistyökumppaneillamme sekä omissa asiakaskohteissamme. Keikkatyöntekijänä saat itse valita! Työkohteet ovat vaihtelevia.


Edellytämme sinulta suoritettua lähihoitajan tutkintoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, tarvittaessa järjestämme perehdytystä erilaisiin työtehtäviin. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme LOVe-lääkelupia, mutta voit tarvittaessa suorittaa ne meidän kauttamme ennen työn aloitusta.

Toivomme, että koet monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen.
Mehiläisen hoitajavuokrauksessa on mahdollista työskennellä myös määräaikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa. Vakituisille työntekijöille tarjotaan monipuolisia työsuhde-etuja ja urapolkuja yrityksen sisällä.

Keikkaluonteiseen työhön tarjoamme kannustavan palkkauksen. Työehtosopimuksen mukaisen taulukkopalkan päälle maksamme tehtäväkohtaisen lisän, lomakorvauksen ja mahdollisen alueellisen saatavuuslisän.

Innostuitko? Hae tehtävää ja tule keskustelemaan työmahdollisuuksistasi alueellisen yhteyshenkilömme kanssa. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja antaa: lahihoitajavuokra@mehilainen.fi

www.mehilainen.fi/julkiset-palvelut/hoitajavuokrausKun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen,

heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen.

Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Meillä on elämä tehtävänä.