Lähihoitaja / ohjaaja, Ykköskoti Salmenkallio


Ykköskoti Salmenkallio
24.11.2021
kokoaikainen
Uusikaupunki, Salmenkatu

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme Ykköskoti Salmenkalliolle ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Haemme juuri sinua täydentämään tiimiämme mielenterveyskuntoutujien tehostettuun palveluasumiseen. Meillä tehdään työtä sydämellä aidosti asukkaita ja heidän omaisiaan kuunnellen.

Aiempi kokemus mielenterveyskuntoutujista katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Työ on ihmisläheistä ja kaikki lähtee kohtaamisesta. Arki meillä rullaa sujuvasti, kun kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Toimimme toipumisorientaation viitekehyksen mukaisesti.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveys- tai päihdetyöhön. Työ on 3-vuorotyötä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

  • Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
  • Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
  • Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
  • Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.
  • Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 20.12.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönjohtaja

Sonja Packalén

Puh. 040 673 2688

sonja.packalen@mehilainen.fi

(Arkisin klo 9-15)