Lähihoitaja, Mainiokoti Martinlähde, Hyvinkää


Mainiokoti Martinlähde
15.5.2023
kokoaikainen
Hyvinkää, Martinlähteentie

Lähihoitaja, Mainiokoti Martinlähde, Hyvinkää

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Martinlähteeseen, Hyvinkäälle!

Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Hei, kaipaatko huumorintajuista ja tekevää työporukkaa? Me etsimme reipasta ja iloista työkaveria. Meillä on jo mahtava työyhteisö, mutta sinä puutut. Olet tervetullut, olit sitten rautainen ammattilainen tai vasta opiskelemassa ammattiin.

Kodissamme tarjoamme asukkaille ja läheisille omannäköistä arkea joka päivä, juhlaakaan unohtamatta! Meillä tehdään ja päätetään yhdessä ja työvuorosuunnittelumme on joustavaa. Jos tunnet kuuluvasi porukkaamme, niin otathan yhteyttä mahdollisimman pian.

Työ on 3-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Innostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Alexandra Laine

puh. 050 911 7435

alexandra.laine@mainiokodit.fi

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-martinlahde

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!