Lähihoitaja, kesätyö, Mainiokoti Katariina, Kaarina


Mainiokoti Katariina
15.5.2023
osa-aikainen
Kaarina, Kaustakatu

Lähihoitaja, kesätyö, Mainiokoti Katariina, Kaarina

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Katariinaan, Kaarinaan!

Haemme nyt lähihoitajia tai alan opiskelijoita kesätöihin.


Meillä Mainiokoti Katariinassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai alan opiskelija. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen. Työ on 3-vuorotyötä/päivätyötä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: touko-kesäkuussa

Palkkaus: TES:n mukainen

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sari Lehtosuo

puh. 040 125 6126 (ma-pe klo 9-15)

sari.lehtosuo@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!