Lähihoitaja Hämeenlinnaan Mainiokoti Ahvenistolle


Mainiokoti Ahvenisto
24.11.2021
kokoaikainen
Hämeenlinna, Sammontie

Lähihoitaja

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Ahvenistolle Hämeenlinnaan.

Mainiokoti Ahvenisto on viihtyisä ja kotoisa 30 asukkaan koti, jossa on viehättävä ja turvallinen sisäpiha. Meillä eletään kodinomaista arkea huumoria unohtamatta. Työnantajana olemme joustava, ja käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu. Huolehdimme osaamisen kehittämisestä ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Jokaisella on mahdollisuus kehittää toimintaamme. Meillä on hieno joukko taitavia hoitajia, vain sinä puutut!

Työ on 2/3-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Päivi Nikola

Puh. 045 679 2136, paivi.nikola@mainiokodit.fi

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-ahvenisto

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 14.12.2021 mennessä.

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitaa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläinen-konsernia. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästä yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!