Lähihoitaja


Lääkärikeskus Helsinki Itäkeskus
5.1.2022
kokoaikainen
Helsinki, Vanhanlinnantie

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme näytteenottajaa Mehiläisen Itäkeskuksen laboratorioon

Haemme lähihoitajaa näytteenottoon Itäkeskuksen laboratorioon. Tehtävässä on mahdollista myös työkierto muihin Mehiläisen yksiköihin.

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti, mikäli se sopii sinun elämätilanteeseesi paremmin. Tarjoamme myös keikkatyömahdollisuuksia.

Laboratorioissamme tehdään monipuolisesti näytteenottoa sekä näytteiden analysointia. Myös kliinisen fysiologian tutkimukset kuuluvat valikoimaamme.

Toivomme tiimikaveriksemme hyväntuulista asiakaspalvelusta nauttivaa tiimipelaajaa, joka on omimmillaan nopeatempoisessa työympäristössä ja nauttii yhdessä tekemisen meiningistä. Tiimeissämme työtä tehdään rennolla otteella ja haluamme auttaa henkilöstöämme kasvamaan ja kehittymään tehtävissään. Kulttuuriamme on se, ettei työkaveria voi koskaan kannustaa liikaa – hyvässä ilmapiirissä on helppo onnistua.

Aikaisempi kokemus näytteenottotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Saat työhösi hyvän ja kattavan perehdytyksen, joka räätälöidään sinulle osaamistasosi mukaisesti.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.2.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Taru Kemppainen

taru.kemppainen@mehilainen.fi