Lähihoitaja


Lääkärikeskus Hyvinkää
3.5.2021
kokoaikainen
Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää

Etsimme nyt

kahta lähihoitajaa kesäloman sijaisiksi Hyvinkään työyksikköön.

Etsimme nyt Hyvinkäälle kahteen tiimiimme kahta kesäloma sijaista. Työyksikkömme sijaitsee aivan Hyvinkään keskustassa ja autoa ja ajokorttia työssäsi et tarvitse vaan meillä pääsee liikkumaan jalan tai pyörällä.

Voit olla urasi aloitteleva tähti tai kokenut hoitoalan konkari. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ennen sijaistuksien alkua.

Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen asiakkaidemme kodeissa. Kotihoitomme tarjoaa kotihoitoa elämänkaaren eri vaiheisiin pääsääntöisesti ikääntyvien asiakkaiden parissa. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työaika on 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Edellytämme sinulta suoritettua lähihoitajan tutkintoa. Lisäksi edellytämme kiitettävää suomen kielen taitoa ja hyvää ruotsin kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi.

Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä loistavan tiimimme avulla saat kysyä rohkeasti jatkossakin :)

LOVen voi suorittaa tarvittaessa kauttamme. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisessä arvostetaan sekä asiakkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia, sekä tuetaan työntekijöitä myönteiseen urakehitykseen.