Lähihoitaja


Omakoti Ravuri
1.4.2021
kokoaikainen
Nuijamäentie 123, 16710 Hollola

Haemme kesätyöntekijöitä kehitysvammaisten asumisyksiköihin Omakoti Ravuriin!

Palkkaamme 2-3 kesätyöntekijää ja työ sijoittuu ajalle 1.5.-30.9.2021. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä, voit myös tiedustella kesätyötä muulle kuin nimetylle ajankohdalle.

Tiesitkö, että Jethro Rostedt kuvasi suositun Kauppaneuvos-sarjansa toisen kauden viidennen jakson meidän Ravurin toiminnasta? Tai että Ravurin arjesta on tehty useita lehtijuttuja, viimeisimpänä kolmen aukeaman tarina Seurassa 48/2019? Miksi näin?

Omakoti Ravuri toimii Hollolan kauniilla maaseudulla. Olemme alusta asti erottuneet muista luonnon monipuolisella hyödyntämisellä osana arkeamme. Asumisyksiköissämme hyödynnämme lähiluontoa ja hoidamme lemmikkejä, ja monet asumisyksikön asiakkaat hoitavat arjessaan Kiikun ravitallin hevosia ja jännittävät mukana hevosten ravikilpailuissa. Tämä tuo arkeen sekä vakautta, että kohokohtia. Olemme osoituksena vahvasta luontohoivaosaamisesta saaneet green care -sertifikaatin ensimmäisten joukossa Suomessa.

Luonnon avulla autamme ihmisten hyvinvointia. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Myös työyhteisöämme ja tiimihenkeä on usein kehuttu lämpimästi, ja se yllättää monet positiivisesti. Haluamme tehdä työmme hyvin ja olemme avoimia kehitykselle. Vuoden 2020 päätteeksi saimme tunnustusta, sillä työyhteisömme valikoitui yhdeksi Mehiläisen tähtisuorittajista.

Tämän takia monet ovat olleet kiinnostuneita kuulemaan ja oppimaan Ravurin raikkaasta tavasta luoda toimiva yhteisö kehitysvammaisten arjen ympärille.

Jos innostuit ensimmäisten lauseiden aikana mahdollisuudesta päästä julkisuuteen, et välttämättä ole etsimämme henkilö. Jos taas innostuit mahdollisuudesta päästä motivoituneeseen innostavaan työyhteisöön, joka haluaa auttaa toisiaan ja asiakkaitaan, luontoa hyödyntäen ja rohkeasti uusille ideoille avoimena, ota ihmeessä yhteyttä. Tarjoamme merkityksellistä työtä reiluilla ehdoilla oikeille ihmisille.

Tärkeintä on motivaatio ja kiinnostus työhön kehitysvammaisten hyväksi. Arvostamme myös kokemusta kehitysvamma-alalta, mutta välttämätöntä se ei ole. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja tai alan opiskelija. Kesätöiden jälkeen voi olla mahdollisuus työllistyä Ravurissa pidempiaikaisestikin.

Odotamme kesätyöntekijältä aitoa halukkuutta ja sitoutuneisuutta työskennellä kehitysvammaisten parissa. Toivomme, että sinulla olisi lääkehoidon opinnot käytynä, jotta pystyt toteuttamaan lääkehoitoa yksiköissämme. Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä, innovatiivisuutta ja hyvää positiivista asennetta työyhteisössämme!

Liityimme vuonna 2019 osaksi Mehiläistä, tätä ennen Ravurilla takana 15 vuoden kokemus kehitysvammatyöstä. Tulevaisuutemme on entistäkin vahvemmin turvattuna saatuamme näin laadukkaan toimijan taustatueksemme. Pidämme kiinni omista tutuista vahvuuksistamme, ja opimme uutta myös Mehiläisen kautta.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi meille! Jos kysyttävää herää, voit myös hyvin soittaa Rosalle ja jutella, voisiko Ravuri olla hyvä valinta sinulle ja sinä Ravurille. Arvostamme jokaista arvokkaasta työstämme kiinnostunutta ja vastaamme jokaiseen yhteydenottoon viimeistään hakuajan päätyttyä.

Yksikkömme kotisivuille pääset tutustumaan tästä: https://vammaispalvelut.mehilainen.fi/omakoti-ravuri.

Työ alkaa: 1.5.2021

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan tes:in mukaan

Lisätietoja saat:

Rosa Packalen

0504729920 (8-15 arkisin)

rosa.packalen@mehilainen.fi