Lähihoitaja


Kotipalvelut Mehiläinen
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G21
00420 Helsinki

Etsimme nyt

LÄHIHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen asiakkaidemme kodeissa. Kotihoitomme tarjoaa kotihoitoa elämänkaaren eri vaiheisiin, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työaika on 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

- Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksienvarrella Kannelmäenjuna-aseman vieressä
- Meillä et tarvitse omaa autoa liikkumiseen vaan tarjoamme auton työpäivän ajaksi
- Pystyt itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun
- Asiakkaita päivän aikana 2-6 ja meillä on aikaa hoitaa asiakkaamme hyvin
- Palkitsemme tiimejä huippusuorituksista
- Saat mahtavan tiimin ja joustavan työyhteisön tuen
- Lisäksi maksamme palkkaa G21 taulukon mukaisesti
- Voit olla opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija, vasta valmistunut tai konkari perehdytämme sinut

Edellytämme sinulta suoritettua lähihoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Työssä tarvitset ajokorttia. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Valittavan henkilön tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Edellytämme hyvää (vähintään B2-tason) suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisessä arvostetaan sekä asiakkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia, sekä tuetaan työntekijöitä myönteiseen urakehitykseen. Tarjoamme lisäksi mm. toimivan työterveyshuollon, liikuntasaldokortin sekä mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tervetuloa joukkoomme!


Lisätiedot

Palveluesimies Niko Rantonen 044 772 8680 ma & ke 12-14

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.