HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Lähihoitaja


Kotipalvelut Mehiläinen, Vammaispalvelut
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
13100 Hämeenlinna

Ovatko vammaispalvelut lähellä sydäntäsi? Kiinnostavatko sinua monipuoliset työtehtävät sosiaali- ja terveysalalla? Onko sinulle tärkeää saada vaikuttaa työn sisältöön ja työaikoihin? Jos vastasit kyllä niin lähetä hakemus Kotipalvelu Mehiläiseen ja liity kasvavaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten joukkoon.

Haemme nyt lähihoitajia työskentelemään Hämeenlinnaan kotiin tuotettavien vammaispalveluiden asiakkaille. Vammaispalveluiden työntekijänä pääset työskentelemään niin hoidollisissa kuin ohjausta vaativissa työtehtävissä lasten, vammautuneiden ja vammaisten parissa.

Meillä kuunnellaan työntekijän toiveita, joten pääset tekemään työtehtäviä, joissa viihdyt ja kehityt, silloin kun sinulle sopii. Työnkuva muokkautuu asiakkaan tarpeen mukaan, mutta sisältää useimmiten apuvälineiden käyttöä, adl-toiminnoissa avustamista tai autismin kirjon asiakkaiden ohjaamista.

Odotamme hakijoilta lähi-, perus- tai kehitysvammaisten hoitajan koulutusta. Toivomme asiakaslähtöistä asennetta sekä halukkuutta sitoutua pidempiaikaiseen hoitosuhteeseen. Meillä on mahdollista tehdä monipuolista työtä, joten pääset halutessasi työskentelemään niin vammaisten, vanhusten kuin lasten parissa. Tarjoamme alan opiskelijoille myös mahdollisuutta urapolkuun. Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Laita hakemus nopeasti rekrytointijärjestelmän kautta, sillä työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelukoordinaattori Noora Uhlbäck noora.uhlback@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa koti- ja kotisairaanhoidon, sairaan lapsen kotihoidon, perhe- ja vammaistyön palveluita sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluita lähes 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme tunnetaan korkeatasoisesta laadusta ja sydämellisestä palvelusta. Teemme työtämme täydellä sydämellä. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt sekä yksityiset henkilöt ja yritykset.

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.