HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Lähihoitaja


Kotiin vietävät palvelut
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
26100 Rauma

Haemme nyt

LÄHI- ja SAIRAANHOITAJIA

Raumalle ja Eurajoelle työskentelemään keikkaluonteisesti yhteistyökumppaneidemme toimipisteissä. Kauttamme pääset työskentelemään monipuolisesti sosiaali- ja hoivapalvelualalla kotihoidossa, palvelutaloissa, asumisyksiköissä, vuodeosastoilla ja asiakkaiden kotona.

Sinulta odotamme koulutusta sosiaali- ja terveysalalta esim. lähihoitajan koulutusta. Arvostamme positiivista työskentelyasennetta. Kokemus hoiva-alan tehtävistä katsotaan eduksesi, samoin kuten voimassa olevat lääkeluvat ja ajokortti. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Henkilöstöpalveluidemme lisäksi voit työskennellä mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan myös vammais- ja perhepalveluissamme.

Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Pystymme tarjoamaan myös kilpailukykyisen palkan.

Hae tehtävää viimeistään 16.8. mennessä!


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukoordinaattori Petra Malin, petra.malin@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.