HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Lähihoitaja


Kotipalvelut
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
33100 Tampere

Etsimme

LÄHIHOITAJIA

määrä-aikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2020- 31.8.2021 sekä keikkatyöhön kotihoitoon. Tehtävääsi kuuluvat päivittäisessä hoitotyössä toimiminen asiakkaidemme kodeissa. Tarjoamme palvelua ikäihmisille. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työaika on 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Edellytämme sinulta suoritettua lähihoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Edellytämme hyvää (vähintään B2-tason) suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Love katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa sen pystyy suorittamaan meillä ilmaiseksi. Meillä pystyt myös vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun, otamme joustavasti erilaiset elämäntilanteet huomioon.

Mehiläisessä arvostetaan sekä asiakkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia, sekä tuetaan työntekijöitä myönteiseen urakehitykseen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä pidämme haastatteluita jo hakuaikana ja palkkaamme sopivat hoitajat heti.

Tervetuloa joukkoomme!


Lisätiedot

Koordinaattori Emilia Vilponen 050 368 9284 (arkisin klo. 9-15) emilia.vilponen@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.