HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Lähihoitaja


Kotipalvelut Mehiläinen
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
00750 Vantaa

Ovatko vammaispalvelut lähellä sinun sydäntäsi? Kiinnostavatko sinua monipuoliset työtehtävät sosiaali- ja terveysalalla? Onko sinulle tärkeää saada vaikuttaa työn sisältöön ja työaikoihin? Jos vastasit kyllä niin lähetä hakemus Kotipalvelu Mehiläiseen ja liity kasvavaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten joukkoon.

Etsimme nyt lähihoitajaa Länsi-Vantaalle kehitysvammaisen lapsen yöhoitotiimiin. Työtä kohteessa tarjolla viitenä yönä viikossa arkisin.

Työtehtäviisi tiimissä kuuluu lapsen hengityksen ja terveyden turvaaminen. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työskentelystä kehitysvammaistan ja monisairaiden lapsien parissa, samoin kokemus yötyöstä on tässä tehtävässä eduksi.

Tehtävä edellyttää voimassa olevia LOVe-lääkelupia. Mikäli sinulla ei niitä ole, niin voit suorittaa ne meidän kauttamme.

Kotipalvelu Mehiläisen kautta voit työllistyä myös muihin kohteisiimme ympäri pääkaupunkiseutua. Mikäli kiinnostuit tästä paikasta tai haluat keskustella muista työmahdollisuuksistamme, niin olethan rohkeasti yhteydessä!


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Heikki Ruotanen heikki.ruotanen@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläisen Kotipalvelut tarjoaa koti- ja kotisairaanhoidon, sairaan lapsen kotihoidon, perhe- ja vammaistyön palveluita sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluita lähes 20 vuoden kokemuksella. Palvelumme tunnetaan korkeatasoisesta laadusta ja sydämellisestä palvelusta. Teemme työtämme täydellä sydämellä. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt sekä yksityiset henkilöt ja yritykset.

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.