HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Lähihoitaja


Kotipalvelut Mehiläinen
Kotiin vietävät palvelut
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
00580 Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Riihimäki, Lapinjärvi

Etsimme nyt tuntityöntekijöitä kotihoidon yksiköihimme Uudenmaan eri puolille.

Kyseessä on seuraavien alueiden yksiköt: Pääkaupunkiseutu, Hyvinkää, Lapinjärvi, Espoo (marraskuu 2020 alkaen).

Tehtävääsi kuuluu päivittäisessä hoitotyössä toimiminen asiakkaidemme kodeissa. Kotihoitomme tarjoaa kotihoitoa elämänkaaren eri vaiheisiin, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työaika on 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.
Tuntityöntekijänä pystyt itse räätälöimään työaikasi mieleiseksi.

Edellytämme sinulta suoritettua lähihoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Työssä tarvitset ajokorttia. Yrityksellä on autoja käytössä ja voit halutessasi tehdä kaikissa yksiköissämme vuoroja ja saat auton siirtymiin yksiköiden välillä.

Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Valittavan henkilön tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Edellytämme hyvää (vähintään B2-tason) suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mehiläisessä arvostetaan sekä asiakkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia, sekä tuetaan työntekijöitä myönteiseen urakehitykseen. Tarjoamme lisäksi mm. toimivan työterveyshuollon, liikuntasaldokortin sekä mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tiimimme odottaa sinua, tervetuloa joukkoomme!


Lisätiedot

Palveluesimies Niko Rantonen 044 772 8680 niko.rantonen@mehilainen.fi

Yksikön tiedot

Mehiläinen-konserni on arvostettu ja tunnettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Tavoitteenamme on olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja pääsee toteuttamaan merkityksellistä työtä jo yli 100-vuotiaassa alan edelläkävijäyrityksessä. Kasvu mahdollistaa yli 18 000 työntekijälle ja ammatinharjoittajalle kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Ydinarvomme ohjaavat toimintaamme ja arvoparit ovat: Tieto ja taito, Vastuu ja välittäminen, Kumppanuus ja yrittäjyys & Kasvu ja kehitys.