Lähi-/kodinhoitaja, Mainiokoti Tanhu


Mainiokoti Tanhu
17.11.2021
kokoaikainen
Vantaa, Tanhurinne

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia lähihoitajia viihtyisään Korsossa sijaitsevaan ympärivuorokautisen hoivan yksikköön Mainiokoti Tanhuun.

Koulutukseltasi voi olla lähi- tai kodinhoitaja, taikka opintojesi loppusuoralla oleva hoitoalan opiskelija. Nyt haemme kahta kokoaikaista äitiys- ja ointovapaan sijaista taloomme. Työsuhteet kestävät ainakin vuoden 2022 loppuun ja hyvin suurella todennäköisyydellä jatkuvat vielä siitäkin.

Talomme tiimeissä viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Työ on periaatteessa 3-vuorotyötä, mutta työvuorolistat meillä tekevät pääosin työntekijät.

Tanhussa toimimme hyvässä hengessä yhteistyössä toisiamme auttaen ja tukien sekä Mehiläisen Laatulupauksia noudattaen. Meillä Tanhussa työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Olemme joustavia ja kuuntelemme kaikkia.

Koteja talossamme on neljä ja jokaisessa kodissa toimii oma tiiminsä. Autamme kuitenkin kaikkia ja liikumme sujuvasti kodista kotiin tarpeen mukaan.

Meille pääset helposti julkisillakin. Sijaitsemme ihan Korson juna-aseman vieressä ja useat bussit kulkevat ohitsemme. Autolle löytyy katospaikka tarvittaessa.


Mainiokotilaisena, osana Mehiläistä, saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mielellään heti tammikuun alusta.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Tanja Vahvelainen, p. 040-6290121, tanja.vahvelainen@mehilainen.fi