Kokki


Omakoti Jääskeläinen
28.6.2021
osa-aikainen
Voutilantie 5, 13500 Hämeenlinna

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme kokkia vuosiloman sijaisuuteen ja keikkatyöhön Onnikoti Kaurialaan.

Olet koulutukseltasi keittiöalan ammattilainen ja sinulta löytyy keittiöalan perustutkinto, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja hygieniapassi. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä paineensietokykyä ja reipas ote työhön. Edellytämme sinulta myös tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Haethan meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellään, jotta pääset alkuun. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ruuanlaittoon sekä asukkaiden terveellisen ja ravitsevan hyvinvoinnin edistämiseen.

Tehtävänäsi on hoitaa valmistuskeittiömme päivittäisiä työtehtäviä. Tehtävään kuuluvat kaikki keittiömme päivittäiset tehtävät aterioiden lämmittämisestä tiskihuoltoon, ruoka- ja tukkutilausten tekeminen sekä omavalvonnan seuranta. Työ on päivätyötä ja työpaikkamme on savuton.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Työ alkaa: 28.6.2021

Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES

Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 17.6.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tellervo Hiltunen, yksikön johtaja

050 370 3775

tellervo.hiltunen@onnikodit.fi