Kodin vastuusairaanhoitaja


Mainiokoti Karkkila
1.3.2021
kokoaikainen
Huhdintie 27, 03600 Karkkila

Haemme vanhusten hoivatyöstä kiinnostunutta kodin vastuusairaanhoitajaa Mainiokoti Karkkilaan

vakituiseen työsuhteeseen pääsääntöisesti päivätyöhön.

Toimit Mainiokoti Karkkilan Kesäaitan kodin vastuusairaanhoitajana vastaten asukkaiden terveyden- ja sairaanhoidosta, lääkehoidosta ja henkilökunnan osaamisesta. Työskentelet yhteistyössä talon vastuulääkärin kanssa. Tehtävääsi kuuluu päivittäistä hoitotyötä kuntouttavalla työotteella. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Kohtaat asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autat asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työpaikkamme on savuton.

Haluamme varmistaa, että Mehiläisen viisi laatulupausta toteutuvat asukkaidemme arjessa. Laatulupauksemme ovat:

1) Oma viihtyisä koti

2) Yksilöllinen hoiva, ohjaus ja tuki

3) Yhteisöllisyys ja osallisuus

4) Turvallisuus ja

5) Maukas ja terveellinen ravinto

Haluamme, että nämä viisi laatulupausta toteutuvat yksilöllisesti asukkaidemme elämässä. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä asukkaan läheisten ja muiden toimijoiden kanssa. Omatuokiot ovat hoitajan ja asukkaan kahdenkeskistä aikaa, ja tuolloin teemme asukkaalle mieluisia asioita.

Meillä on hyvät puitteet työn tekemiseen. Vuonna 2014 valmistuneessa talossamme on neljä kotia, joissa on yhteensä 62 asukashuonetta. Jokaisella kodilla on avarat, kodikkaan yhteiset tilat, ja asukkaat saavat sisustaa omat huoneensa oman kotinsa näköisiksi. Kodikkuutta tuo myös oman kokkimme valmistama kotiruoka, unohtamatta makeita ja suolaisia herkkuja. Ympäröivän yhteisön kanssa yhteistyössä järjestämme monipuolista toimintaa talossa. Sinulla on mahdollisuus tuoda oma erityisosaamisesi joukkoomme.

Edellytyksenä tehtävään on suoritettu sairaanhoitajan tutkinto ja sujuva suomen kielen taito. Tärkein ominaisuus, jota toivomme uudelta työkaveriltamme on positiivinen asenne ikääntyneiden hoitotyöhön, ja halu olla mukana luomassa asukkaillemme merkityksellistä elämää ja aktiivista arkea osana toimivaa tiimiä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Meillä saat hyvän perehdytyksen työhösi, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä työyhteisön, jossa tuetaan mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja myönteiseen urakehitykseen. Arvostamme sekä asukkaiden että hoitajien hyvinvointia ja työyhteisössämme tehdään työtä suurella sydämellä.

Tarjoamme sinulle työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurisaldon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti ammatilliseen lisäkoulutukseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Laita hakemusta tulemaan, jos koet, että olisit juuri oikea henkilö tähän tehtävään.

Lisää toiminnastamme voit lukea verkkosivultamme ja siellä olevasta omavalvontasuunnitelmastamme

https://www.hoivamehilainen.fi/mainiokoti-karkkila

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.1.2021 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Yksikön johtaja Johanna Kopo, 0401531579, johanna.kopo@mehilainen.fi, pääsääntöisesti arkisin klo 9-15.