Kesätyöntekijä Onnikoti Ravuriin


Omakoti Ravuri
13.12.2021
kokoaikainen
Hollola, Nuijamäentie

Haemme 23 kesätyöntekijää Onnikoti Ravuriin ajanjaksolle 1.5.202230.9.2022. Voit halutessasi ehdottaa sinulle sopivaa ajankohtaa.

Työ on vuorotyötä ja sisältää viikonloppuvuoroja. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä vuoroja useassa Onnikoti Ravurin yksikössä. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi tai alan opiskelija. Plussaa, jos sinulla mahdollisuus suorittaa lääkeluvat.

Onnikoti Ravuri tuottaa asumispalveluja ja päivätoimintaa kehitysvammaisille neljässä eri toimipisteessä. Yksikkömme toimivat Hollolan kauniilla maaseudulla. Olemme alusta asti erottuneet muista luonnon monipuolisella hyödyntämisellä osana arkeamme. Asumisyksiköissämme hyödynnämme lähiluontoa ja hoidamme lemmikkejä, ja monet asumisyksikön asiakkaat hoitavat arjessaan Kiikun ravitallin hevosia ja jännittävät mukana hevosten ravikilpailuissa. Tämä tuo arkeen sekä vakautta että kohokohtia. Olemme osoituksena vahvasta luontohoivaosaamisesta saaneet Green Care -sertifikaatin ensimmäisten joukossa Suomessa.

Luonnon avulla autamme ihmisten hyvinvointia. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja omannäköistä elämää. Myös työyhteisöämme ja tiimihenkeä on usein kehuttu lämpimästi, ja se yllättää monet positiivisesti. Haluamme tehdä työmme hyvin ja olemme avoimia kehitykselle. Vuoden 2020 päätteeksi saimme tunnustusta, sillä työyhteisömme valikoitui yhdeksi Mehiläisen tähtisuorittajista. Monet ovatkin olleet kiinnostuneita kuulemaan ja oppimaan Ravurin raikkaasta tavasta luoda toimiva yhteisö kehitysvammaisten arjen ympärille.

Jos innostuit mahdollisuudesta päästä motivoituneeseen ja innostavaan työyhteisöön, joka haluaa auttaa toisiaan ja asiakkaitaan luontoa hyödyntäen ja rohkeasti uusille ideoille avoimena, ota rohkeasti yhteyttä! Tarjoamme merkityksellistä työtä reiluilla ehdoilla oikeille ihmisille.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvamma-alalta ja autisminkirjosta, mutta välttämätöntä se ei ole. Tärkeintä on motivaatio ja kiinnostus työhön kehitysvammaisten hyväksi.

Odotamme työntekijältä aitoa halukkuutta työskennellä kehitysvammaisten parissa. Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä, innovatiivisuutta ja hyvää positiivista asennetta työyhteisössämme! Opetamme sinulle kyllä työtehtävät yksikössämme.

Liityimme vuonna 2019 osaksi Mehiläistä. Tätä ennen Ravurilla on takana 15 vuoden kokemus kehitysvammatyöstä. Tulevaisuutemme on entistäkin vahvemmin turvattuna saatuamme näin laadukkaan toimijan taustatueksemme. Pidämme kiinni omista tutuista vahvuuksistamme, mutta opimme uutta myös Mehiläisen kautta. Vuonna 2021 tapahtuneen brändiuudistuksen myötä Mehiläisen vammaispalvelut ovat nimeltään Onnikodit ja näin ollen yksikkömme on Onnikoti Ravuri.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi meille! Jos kysyttävää herää, voit myös hyvin soittaa Rosalle ja jutella, voisiko Ravuri olla hyvä valinta sinulle ja sinä Ravurille.

Tiedustelut:

Yksikönjohtaja Rosa Packalen-Metsälä

Puh. 050 472 9920 (arkisin klo 9-15)

rosa.packalen-metsala@onnikodit.fi

Yksikkömme kotisivuille pääset tästä: https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-ravuri

Yksikkömme Facebook sivut löydät nimellä Onnikoti Ravuri