Keittiötyöntekijä, Mainiokoti Lehtisaari


Mainiokoti Lehtisaari
1.12.2021
kokoaikainen
Helsinki, Papinpöydänkuja

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme keittiötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Lehtisaareen.

Olet koulutukseltasi keittiöalan ammattilainen ja sinulta löytyy keittiöalan perustutkinto, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassi. Toivomme kuitenkin, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellään, jotta pääset alkuun. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi ruuanlaittoon sekä asukkaiden terveellisen ja ravitsevan hyvinvoinnin edistämiseen. Työ on 2-vuorotyötä/päivätyötä.

Tehtävänäsi on hoitaa valmistuskeittiömme päivittäisiä työtehtäviä. Tehtävään kuuluvat kaikki keittiömme päivittäiset tehtävät aterioiden lämmittämisestä tiskihuoltoon, ruoka- ja tukkutilausten tekeminen sekä omavalvonnan seuranta. Työpaikkamme on savuton.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä sinulla on paineensietokykyä ja reipas ote työhön. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Työ alkaa: 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: TES

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 15.12.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönjohtaja Jutta Perä

Puh. 040-6709846

jutta.pera@mainiokodit.fi