Iltapäivätoiminnan ohjaaja


Lääkärikeskus Espoo Leppävaara
6.10.2021
osa-aikainen
Hevosenkenkä 3, Panorama Tower, 02600 Espoo

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?

Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme Iltapäivätoiminnan ohjaajia Live ammattiopiston iltapäivätoiminnan ohjauksen tiimiin Leppävaaraan ja/tai Tikkurilaan.

Iltapäivätoiminnan asiakkaat ovat kehitysvammaisia ja autisminkirjon nuoria. Pääset työssäsi suunnittelemaan ja ohjaamaan hauskaa ja monipuolista iltapäivätoimintaa yhdessä muun tiimin kanssa. Vuorot ovat maanantaista torstaihin klo 15-17 ja perjantaisin klo 13-17. Työ sopii hyvin opintojen tai muiden töiden oheen kotipalveluissamme.

Tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden tehdä monipuolista työtä myös kotiin tuotavissa palveluissamme vammaisten, vanhusten ja lasten parissa. Työn kokonaisuuden ja tuntimääräsi voimme suunnitella omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Eduksi tehtävässä on sosiaali- ja terveysalan koulutus, kuten sosionomin tai lähi-, perus- tai kehitysvammaisten hoitajan koulutus. Huomioimme myös alan opiskelijat sekä tarjoamme mahdollisuutta kauttamme urapolkuun. Toivomme sinulta kokemusta erityisryhmien tuntemuksesta ja ohjaamisesta.

Rekrytoimme jo hakuajan aikana. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme kilpailukykyisen tuntiperusteisen palkan.


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jenni Mäkinen

jenni.makinen@mehilainen.fi