Hoiva-avustaja, Mainiokoti Sofia ja Severi


Mainiokoti Sofia ja Severi
13.10.2021
kokoaikainen
Sofianlehdonkatu 5 A 1, 00610 Helsinki

Tule hoiva-avustajaksi Mainiokoti Sofia ja Severiin Helsinkiin!

Mainiokoti Sofia ja Severi sijaitsee Käpylän vehreässä ympäristössä hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme yksilöllistä hyvää hoivaa 22 ikääntyneelle tehostetun asumispalvelun asukkaalle. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys, ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla onkin mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää.

Olen parhaiten tavoitettavissa ma-pe klo 9.0015.00.

Yksikönjohtaja Jaana Kaasinen, p. 040 6864 063, jaana.kaasinen@mainiokodit.fi

Voit myös vierailla sivuillamme osoitteessa: https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-sofia-ja-severi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitaa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaa, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläinen-konsernia. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästä yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!